«Öppna landskap» på Oppdal

Oppdal kan by på landets største alpine skiområde med fire flotte fjell og mange varierte tilbud.

OPPDALSSVEV: Oppdal har noe å by på for enhver smak, og mange framhever de gode mulighetene for frikjøring. Her er Peder Haugmo Hoel (23) i et luftig hopp. Foto: Ole Morten Melgård.
OPPDALSSVEV: Oppdal har noe å by på for enhver smak, og mange framhever de gode mulighetene for frikjøring. Her er Peder Haugmo Hoel (23) i et luftig hopp. Foto: Ole Morten Melgård. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Dagbladet tester Oppdal Skisenter

OPPDAL (Dagbladet): Er det Oppdals mange tilbud som gjør at vi synes det er så god plass i skianlegget? Selv på en fredag er det lite med kø og trengsel både i heiser og serveringssteder.

Eller er det gråværet som gjør at det ikke oppleves så folksomt denne dagen?

Oppdal har hittil i år hatt sin dårligste snøvinter siden 1991. Det har blant annet gjort at miniparken ikke åpner før nå på torsdag.

— Styrken til Oppdal er det enormt store området. Bakkene er fine og mulighetene mange, sier Erlend Sande, som er ansvarlig redaktør i magasinet Fri Flyt, til Dagbladet.

Nye modellerHan er på Oppdal for å teste neste års skimodeller. 30 par ski står klare til å prøves ut på forskjellig føre, til en test som skal gjengis i magasinet til høsten.

— Vi har gjort dette i 12 år og tester ofte på Oppdal. Her er det mer snø og spektakulært terreng.

— I går regnet det?— Ja, men Oppdal er ålreit selv om det ikke klaffer med været. Vi testet ski i regnet også. Det fungerte bra det, sier Erlend Sande.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer