Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Storbyferie

Prahas 10 beste takterasser

Med grønne parker og en mengde uteserveringer er Praha perfekt for en storbyhelg. Og aller best oppleves den vakre byen fra toppen av et tak.

FLOTT ATMOSFÆRE: Praha er en nydelig by, og aller best ser du den fra en av de mange takterassene hvor du foruten utsikten kan nyte utsøkt mat og godt drikke. Foto: www.filipvidophotography.com
FLOTT ATMOSFÆRE: Praha er en nydelig by, og aller best ser du den fra en av de mange takterassene hvor du foruten utsikten kan nyte utsøkt mat og godt drikke. Foto: www.filipvidophotography.com Vis mer

Praha er en av nordmenns mest populære storbyfavoritter - året rundt. Ikke minst er byen fin utover høsten, for varmen holder seg en god stund lenger i Tsjekkia enn den gjør her hjemme.

Og da er vel ingenting bedre enn å nyte solen og stemningen fra toppen av en takterrasse, med utsikt over storbyens mange vakre spir og røde hustak?

Koselig

Enten du vil ha barstemning med byens beste DJ, en kjapp matbit eller et gourmetmåltid i Michelin-stil, så finnes det en takterrasse som byr på akkurat det du vil ha - supplert med fantastisk utsikt over en av Europas fineste storbyer. Her, som ellers i Europa, er det smart å bestille bord på de mest populære stedene.

Her er de beste:

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?