Storbyferie

Prahas 10 beste takterasser

Med grønne parker og en mengde uteserveringer er Praha perfekt for en storbyhelg. Og aller best oppleves den vakre byen fra toppen av et tak.

FLOTT ATMOSFÆRE: Praha er en nydelig by, og aller best ser du den fra en av de mange takterassene hvor du foruten utsikten kan nyte utsøkt mat og godt drikke. Foto: www.filipvidophotography.com
FLOTT ATMOSFÆRE: Praha er en nydelig by, og aller best ser du den fra en av de mange takterassene hvor du foruten utsikten kan nyte utsøkt mat og godt drikke. Foto: www.filipvidophotography.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Praha er en av nordmenns mest populære storbyfavoritter - året rundt. Ikke minst er byen fin utover høsten, for varmen holder seg en god stund lenger i Tsjekkia enn den gjør her hjemme.

Og da er vel ingenting bedre enn å nyte solen og stemningen fra toppen av en takterrasse, med utsikt over storbyens mange vakre spir og røde hustak?

Koselig

Enten du vil ha barstemning med byens beste DJ, en kjapp matbit eller et gourmetmåltid i Michelin-stil, så finnes det en takterrasse som byr på akkurat det du vil ha - supplert med fantastisk utsikt over en av Europas fineste storbyer. Her, som ellers i Europa, er det smart å bestille bord på de mest populære stedene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer