Premium SUV til god pris

Her blir det mye SUV for pengene.

SKAPER KONKURRANSE: Discovery Sport vil bli et positivt tilskudd til den stadig mer populære mellomklasse-SUVen. Den har alle forutsetninger for å bli en Norges-favoritt, sporty utseende, mye utstyr, premium interiør og ikke minst gunstige priser. Foto: LAND ROVER
SKAPER KONKURRANSE: Discovery Sport vil bli et positivt tilskudd til den stadig mer populære mellomklasse-SUVen. Den har alle forutsetninger for å bli en Norges-favoritt, sporty utseende, mye utstyr, premium interiør og ikke minst gunstige priser. Foto: LAND ROVER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det er store forventinger til nye Discovery Sport som lanseres i Norge 28. februar neste år. Sport blir det første medlemmet i den helt nye Discovery-familien som Land Rover nå satser på.

Les test av Range Rover Sport her.

Ifølge Land Rover vil Discovery Sport bli den mest allsidige og brukertilpassede kompakte premium-SUVen i klassen.

Country Manager i Jaguar Land Rover Norge, Nils-Henrik Holmen, gleder seg til lansering og tror at prispunktet på den nye modellen vil gi Land Rover en fortrinn sammenliknet med de andre konkurrentene i klassen.

FORTRINN:Discovery Sport vil i alle høyeste grad ta opp konkurransen med BMW, Volvo og Lexus om å være mellomklasse-SUV-kongen. Den er gunstig priset og kan tilbry syv seter, noe ingen av de andre kan. Foto: LAND ROVER
FORTRINN:Discovery Sport vil i alle høyeste grad ta opp konkurransen med BMW, Volvo og Lexus om å være mellomklasse-SUV-kongen. Den er gunstig priset og kan tilbry syv seter, noe ingen av de andre kan. Foto: LAND ROVER Vis mer

- Markedet ønsker mer fornuftige priser på SUVer, og vi imøtekommer dette ved å lansere en premium-SUV til meget konkurransedyktige priser.

Mer om priskrig på biler med firehjulstrekk.

Konkurrentene til Discovery Sport blir i hovedsak Volvo XC60, BMW X3 og den nye Lexus NX300. I motsetning til disse, fås Discovery Sport også med med syv seter.

God plass Discovery Sport vil bli en romslig bil, som altså kan ha plass til 5+2 personer. Den vil også bli rikelig spekket med utstyr og nye tekniske løsninger, samt premium interiør med fokus på funksjonalitet. Mye bil for pengene, ser det ut til.

- Det er alltid spennende å se hvordan markedet reagerer når man lanserer nye modeller, men med såpass gode priser forventer vi å se nåla tikke i vår favør, sier Holmen i en pressemelding.

Premium SUV til god pris

Her må det nevnes at dersom man ønsker syv seter vil det koste 29.900 kroner ekstra, uavhengig av motorstørrelse og girkasse. Dette er ikke spesielt billig, men bilen er likevel gunstig priset sammenliknet med sine konkurrenter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer