Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Presset øker på Fredric

Drifteren fra Norge må prestere mot verdenseliten i sesongens første løp. Tredje episode av «Rånern fra Ski» .

Alle episodene finner du på db.no/drifting

(Dagbladet): - Noen ganger husker jeg ingenting fra selve løpet, for jeg er så fokusert på det jeg gjør. Vi har ikke råd til å gjøre feil, forteller Fredric Aasbø (25), hovedpersonen i Dagbladets web-TV-serie «Rånern fra Ski» på telefon fra Los Angeles.

25-åringen og bestekompisen Steffen Moy flyttet til USA i vinter, for å følge guttedrømmen om å lykkes på toppnivå innen motorsporten drifting (se faktaboks nederst i saken).

Årets sesong er den første for Aasbø i den amerikanske driftingligaen Formula D.

Stort press Med store sponsorer som Toyota og «Need for Speed» i ryggen, forventes det at Aasbø lykkes og tar gode plasseringer.

Et press det ikke alltid er enkelt å leve med, spesielt når 25-åringen får trøbbel med sin nye bil i årets første løp i Long Beach, California.

I dagens episode følger vi forberedelsene til dette løpet og møter blant annet Aasbøs teamleder, en av de virkelig store legendene innen gatebilmiljøet, Stephan Papadakis.

Følg med Les og se mer om forberedelser og utfallet av helgas viktige løp i Atlanta i mandagens episode av «Rånern fra Ski»!

Fra klokka 11 på db.no/drifting.

Fra neste uke av følger vi Fredric direkte og viser hendelsene ettersom de skjer.

Ferske episoder legges ut mandager, onsdager og fredager samme klokkeslett.

Flere videoklipp kan du også se på Autobloggen.net.

Takk til den eminente videofotgrafen Anton Duong for lån av video fra Long Beach.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media