Prisguide: Enorm forskjell på parkering

Blant 23.000 parkeringsplasser på Gardermoen, er det over tusen kroner å spare om du gjør det riktig. Et alternativ slår alle andre på pris med god margin.

GUIDE: Parkering på Gardermoen kan bli en dyr affære. Det finnes derimot kupp til bare noen hundrelapper om du vet hvor du skal lete - og penger spart er fint å bruke til mye annet inne på flyplassen. Denne saken har vært publisert tidligere, men prisene er oppdaterte. Foto: NTB Scanpix
GUIDE: Parkering på Gardermoen kan bli en dyr affære. Det finnes derimot kupp til bare noen hundrelapper om du vet hvor du skal lete - og penger spart er fint å bruke til mye annet inne på flyplassen. Denne saken har vært publisert tidligere, men prisene er oppdaterte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer