Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Puben som har fått bordene godkjent som dansegulv

Laaven er Trysils ubestridt villeste afterski.

HER BLIR DET LIV: Afterskien på Laaven i Trysil går det gjetord om langt utenfor bygdas grenser. Selv hevder driverne at du ikke har opplevd afterski i Trysil, hvis du ikke har stukket innom her. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
HER BLIR DET LIV: Afterskien på Laaven i Trysil går det gjetord om langt utenfor bygdas grenser. Selv hevder driverne at du ikke har opplevd afterski i Trysil, hvis du ikke har stukket innom her. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

(Dagbladet): Allerede før bilen er parkert, høres Dolly Partons hese stemme og gitarklimpringen på låta «Jolene» strømmende ut fra en gammel låve fra seint 1700-tall.

Det er fredag ettermiddag, og de ivrigste Trysil-gjestene har allerede kjent helgestemningen krype innunder huden.

Øllukten er gjennomtrengende, det samme er faste afterski-innslag som «You are the Voice» og «Kung Fu Fighting».

Godkjent som gulv Snart er bordene blitt dansegulv.

Til sammen kan ute- og innearealet ta så mange som 800 gjester, og Laaven er et av de få serveringsstedene i Norge som har fått bordene godkjent som gulvareal.
- Det er 15 år siden jeg var her sist. Nå ble jeg invitert av jobben, og jeg har hørt at denne afterskien skal være veldig bra. Men det skal visst bli enda bedre i morgen, sier Fredrik Lundén fra Sverige, som besøker Trysil for andre gang.

Flere alternativer Andre afterskialternativer i Trysil finnes blant annet på Skihytta, Knettsetra og Skipub'n - og passer muligens bedre for familier og den eldre garde.

Når festen begynner, er Laaven definitivt stedet for unge voksne som er klare for å kaste det meste av hemninger.

Ute laver snøen ned, men inne begynner påskestemninga å melde seg - og det enda lenge før påske!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media