Multippel Sklerose

Ragna-Elise fikk MS som 11-åring

Da Ragna-Elise var 14 år gammel, sto familien overfor valget om å prøve en ny medisin som enten kunne forbedre tilstanden hennes drastisk, eller i verste fall føre til død.

MS SOM UNG: Ragna-Elise Vestly (24) var bare 11 år gammel da hun fikk MS. Det er få barn som blir rammet av sykdommen, og Ragna-Elise var det første barnet i Norge som fikk en helt ny medisin. Foto: Ida Bergersen
MS SOM UNG: Ragna-Elise Vestly (24) var bare 11 år gammel da hun fikk MS. Det er få barn som blir rammet av sykdommen, og Ragna-Elise var det første barnet i Norge som fikk en helt ny medisin. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ragna-Elise Eik Vestly (24) kommer gående med et stort smil på jernbanestasjonen i Stokke. Lite tyder på at hun er syk.

En fem minutters biltur senere, forbi noen jorder, skog og hus, er vi fremme i huset hvor Ragna-Elise vokste opp sammen med mor, stefar og en eldre søster. Et bilde av den lokale skogen brer seg over den ene stueveggen. Ragna-Elise har nylig flyttet til Andebu, hvor moren hennes vokste opp.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer