Raymond Johansen: Helt avgjørende å få ned antallet smittede før jul

For at julefeiringen skal bli mest mulig normal, er det helt avgjørende å få ned tallet på smittede, mener byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap).

PRESSEKONFERANSE: Byrådsleder Raymond Johansen ankommer pressekonferanse i Oslo rådhus om koronasituasjonen i hovedstaden. Foto: Jil Yngland / NTB
PRESSEKONFERANSE: Byrådsleder Raymond Johansen ankommer pressekonferanse i Oslo rådhus om koronasituasjonen i hovedstaden. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer

– Opp mot 40 prosent av smitten er i private hjem. Derfor frykter man også at jula kan føre til at smitten eksploderer – på et tidspunkt der vi ikke har vaksine, sier han i TV 2-programmet Presseklubben lørdag.

Han understreker derfor viktigheten av å få ned smitten før julehøytiden setter inn om knappe to måneder. Byrådslederen frykter at dersom smittetallene ikke går ned, så blir det sterke begrensninger i julefeiringen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer