Reiser du nå, kan du shoppe med 90 prosents rabatt

Sanselige «souker», gigantiske kjøpesentre og kreative designdistrikter - Dubai er shoppingbyen med stor S! Reiser du nå kan du få med deg et av verdens beste januarsalg.

SHOP ‘TIL U DROP: I hele januar er det shoppingfestival i Dubai, og tilbudet er stort og variert. Fra gigantiske kjøpesentre til sjarmerende markeder som den fargerike tekstilsouken. Foto: Mari Bareksten / Magasinet Reiselyst
SHOP ‘TIL U DROP: I hele januar er det shoppingfestival i Dubai, og tilbudet er stort og variert. Fra gigantiske kjøpesentre til sjarmerende markeder som den fargerike tekstilsouken. Foto: Mari Bareksten / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Januar betyr shoppingfestival i Dubai – eller salg, som vi vil kalle det på norsk. Festen startet med et 12 timers langt super-salg med opptil 90 prosents rabatt 1. januar – men festlighetene og rabattene (om ikke 90 prosent …) varer helt fram til 28. januar.

I tillegg til hyggelige prislapper og kampanjer, hører selvfølgelig moteshow, fyrverkeri og konserter også med til festivalen. For ikke å glemme konkurransene: Vinn gavekort i hundretusenkronersklassen, eller kanskje du trekker luksusbilen?

Verdens største

For dette er byen som jakter verdensrekordene, og som ikke gjør noe halvveis. Og vil du til et sted som har «alt» ta turen innom verdens største kjøpesenter Dubai Mall, som ligger rett ved siden av verdens høyeste skyskraper: Burj Khalifa.

I tillegg til å huse over 1200 butikker, fra Hermès til H&M, og over 200 spisesteder, har dette kjøpesenteret også Midtøstens største akvarium, et spektakulært fossefall og en stor skøytebane. Blir Dubai Mall litt for stort, er Mall of the Emirates et alternativ.

Souk med sjel

I tekstilsouken, som ligger i den gamle bydelen Bur Dubai, kan du gjøre gode kupp hele året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer