Restaurantene skjerpet seg før smilefjesordningen

Også kebabsjappene får smilefjes.

SMILER: Kolonihagen i Frognerveien manglet rutiner for nedkjøling av varm mat da  inspektørene kom første februar. Nå er alt i orden og smilefjeset på plass. Foto: DAGBLADET
SMILER: Kolonihagen i Frognerveien manglet rutiner for nedkjøling av varm mat da inspektørene kom første februar. Nå er alt i orden og smilefjeset på plass. Foto: DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Olivia er et eneste stort smil - både på Tjuvholmen og Aker Brygge. Det samme er Nodee, Dinner, Eik Annen Etaqe og Onda Bar & Grill i Oslo.

Oro klarte det på andre forsøk. New Beirut Kebab og Champagneria også.

Og Fiasco? En suksess!

Godt forberedt Slik er bildet i Oslo, og slik er det i resten av landet, snart to måneder etter at smilefjesordningen ble innført på restaurantene, landet rundt.

Smil hos Kalas og Canasta, smil hos Fossegrenda Spiseri, Bakeriteateret og mange flere i i Trondheim.

I Bergen har Holbergstuen Galleriet fått smil på døra etter to besøk, mens Søstrene Hagelin og Trattoria italiana klarte det på første.

Dolly Dimple og Saeb Thai i Stavanger kan også glede seg over smilefjes, mens mange av deres konkurrenter fremdeles venter på besøk.

Lurer du på hvordan det står til på din favorittrestaurant, sjekk dommen her.

Manglet vask Mattilsynets inspektører møter jevnt over rene lokaler, mat som oppbevares riktig, folk som kan sin hygiene og rutiner som funker.

Når smilet uteblir, er det gjerne detaljer som mangler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer