Rettene som gjør 17.mai-frokosten til en suksess

Mye kan gjøres dagen før.

PERFEKT: Skalldyr passer godt til sprudlende drikke, og en delikat krabberøre med vårløk og sprøtt brød er en av kokkens favoritter. Alle foto: METTE MØLLER
PERFEKT: Skalldyr passer godt til sprudlende drikke, og en delikat krabberøre med vårløk og sprøtt brød er en av kokkens favoritter. Alle foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet Endelig fredag): Jan Robin Ektvedt byr på deilige smaker som er enkle å lage - og som passer perfekt til en god champagne.

Han bruker norske råvarer når han inviterer til 17. mai-fest.

- Aspargessesongen er i full gang, og den er en nydelig grønnsak. Jeg nyter den gjerne helt enkelt servert med bare litt salt på, men til fest må det følge med en god dipp.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer