Vin

- Rhônedalens perle er en fabelaktig matvin 

Cornas er et relativt rimelig alternativ for Rhônevin av ypperste klasse.

LANDSBYEN: Mens det i nabokommunene er lov å blande inn litt grønne druer er det hundre prosent syrah som gjelder i Cornas. Foto: Camille Moirenc / hemis.fr / NTB Scanpix
LANDSBYEN: Mens det i nabokommunene er lov å blande inn litt grønne druer er det hundre prosent syrah som gjelder i Cornas. Foto: Camille Moirenc / hemis.fr / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cornas produserer noen av verdens mest distinkte og regionaltypiske viner og er Rhônedalens skjulte perle. Mens naboene Hermitage og Côte-Rôtie får stor oppmerksomhet og anerkjennelse med dertil hørende høye priser, er Cornas fortsatt et relativt rimelig alternativ for Rhônevin av ypperste klasse.

Cornas er synonymt med syrah druen og gir her kanskje den mest erketypiske essensen av druens egenskaper. Mens det i begge de to nevnte nabokommunene er lov å blande inn litt grønne druer er det hundre prosent syrah som gjelder i Cornas.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer