Ridebukselår, bilring og grevinneheng

Bli fin til sommeren med dette treningsprogrammet.

VISER VEI: Dan Skjolden og Jorunn Githmark er PT'er i Sats og har satt sammen et stort styrkeprogram for ulike problemområder.    Foto: Elisabeth Sperre Alnes
VISER VEI: Dan Skjolden og Jorunn Githmark er PT'er i Sats og har satt sammen et stort styrkeprogram for ulike problemområder. Foto: Elisabeth Sperre Alnes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tanken på å vandre rundt i bikini gir frysninger hos mange, og ikke bare på grunn av kulda.

- Mange rekker bare to treningsøkter i uka, men du kan fint nå målet ditt hvis du begynner nå, sier personlig trener i Sats Dan Skjolden, som lover resultater etter tre måneder.

- Hvis målet er å stramme opp grevinnearmer eller kjærlighetshåndtak, bør man tenke realistisk, og prioritere målrettet styrketrening i kombinasjon med kondisjonstrening i de tilfellene man også vil ned i vekt, sier han.

- Om du fokuserer på å bli sterkere i øvelsene, og å få bedre kondisjon, vil resultatene garantert vise seg i speilet også, sier han. Våre eksperter har satt sammen treningsprogram for de ulike «problemområdene» du vil gjøre noe med før bikinisesongen begynner om fire måneder. Programmet ligger nederst i saken.

Tungt og variert Det er en grunn til at man ikke skal klare å gjenta mer enn 12 repetisjoner på øvelsene.

- Heldigvis er myten om at jenter får store «Arnold-muskler» ved styrketrening på vei bort, kvinner har ikke like lett for å anlegge store muskler blant annet på grunn av mindre testosteron, sier Skjolden og understreker at man derfor ikke skal være redd for å kjenne det ordentlig når man løfter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer