FINT BESØK: The Thief tiltrekker seg gjerne super-kjendisene når de er på Oslo-besøk. Rihanna er bare en av mange stjerner som har valgt Petter Stordalens luksushotell. Foto: Marius Gulliksrud
FINT BESØK: The Thief tiltrekker seg gjerne super-kjendisene når de er på Oslo-besøk. Rihanna er bare en av mange stjerner som har valgt Petter Stordalens luksushotell. Foto: Marius GulliksrudVis mer

Rihannas favoritt-hotell i Oslo kåret til Nord-Europas beste

The Thief.

Condé Nast Travelers lesere har kåret luksushotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo til det beste hotellet i Nord-Europa.

Det er første gang et norsk hotell topper reisemagasinets lister.

–Vi er så stolte at vi dirrer her på Tjuvholmen. Disse leserne er de mest reisevante i verden, og vi rangeres som nummer én, sier hotelldirektør Jarle Moen, og takker sine ansatte i en pressemelding.

300.000 lesere har stemt på hoteller i de ulike kategoriene i Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards.

STOLT HOTELLEIER: Petter Stordalen. Foto: NTB Scanpix
STOLT HOTELLEIER: Petter Stordalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Luksushotellet i Oslo eies av Petter Stordalen og forvaltes av Nordic Choice Hotels. Stordalen understreker at det ikke bare er Norge som har gjort det bra, også hotellene i nabolandene våre har gjort inntrykk på leserne.

–Det er ekstremt viktig. Dette er turister med høy kjøpekraft, stort nettverk og store forventninger. Lenge var Norge ekskludert fra deres radar, men de siste årene har vi gjort kvantesprang for å tiltrekke oss denne kategorien av besøkende, sier Stordalen.

The Thief har også hatt en egen evne til å tiltrekke seg de største kjendisene når de besøker Oslo. Rihanna og Justin Bieber er bare noen få av hotellets fasjonable gjester. (NTB)