Robinson & Fredag: Gangnam - Asiatisk for viderekomne

Oslo har nok en gang fått en hel-koreansk restaurant. Hurra for det!

GANGNAM STYLE: Smakene fra Gangnams koreanske kjøkken kan være litt uvante, men Robinson var fornøyd med sine valg. Fredag trenger litt mer tilvenning. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GANGNAM STYLE: Smakene fra Gangnams koreanske kjøkken kan være litt uvante, men Robinson var fornøyd med sine valg. Fredag trenger litt mer tilvenning. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HER ER DEN SISTE ANMELDELSEN AV RESTAURANTEN

Sushi, ramen og scechuan er «sooo last year». Nå er det koreansk som gjelder, sa Fredag. Robinson lo.

- Uansett trender, koreansk mat kan være både godt og spennende. Og det er veldig hyggelig at Oslo har fått en restaurant som satser på rendyrket koreansk.

Gangnam ligger i lokalene som før huset Cosmo Thai og Sushi i Munkedamsveien.

Innehaveren lover ekte vare, og da Robinson og Fredag besøkte det forholdsvis nyåpnede stedet ble det snakket koreansk ved flere av bordene - forhåpentligvis et godt tegn.

- Norge er i ferd med å bli et populært reisemål for koreanere, sa innehaveren, som snakket flytende engelsk, men lite norsk.

- I sommer skal vi servere flere hundre koreanere på Oslo-besøk, fortsatte han, og la stolt til at på sikt er det planer om å utvide med en avdeling for såkalt «street food», samt å montere griller på alle bordene.

Jumulleokhvafforrno? - Dette ser lovende ut, sa Robinson etter å ha studert menyen.

- Jeg prøver meg på en Dakgui til forrett, og deretter en Jumulleok.

- Hvaforrno? kom det fra Fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.