(Magasinet): - Utrolig!
Robinson stønnet av ren nytelse.
- At noe så velbrukt - og ofte misbrukt - som entrecôte med bearnaise, kan smake så godt! Ja, kan skape så mye glede, er nesten utrolig. For finnes det noe bedre enn en saftig entrecôte, perfekt stekt og servert med brennhete, sprø pommes frites og en fløyelsaktig bearnaise? Himmelsk!
Franske klassikere La oss hoppe et lite stykke tilbake i tid. Til det øyeblikket Robinson og Fredag åpnet menyen hos Chez Colin, et av hovedstadens nye franske spisesteder.
Det gamle blåmalte trehuset i Fredensborgveien har fått hengt opp et fransk flagg utenfor, ellers er det ikke mye som minner om en parisisk bistro.
Helt til du åpner menyen.
For der finner du klassikere som foie gras, østers, sole meunière, rillette - og altså entrecôte med bernaise.
- I tillegg har vi i dag grillet sjøkreps og hjerteskjell med .... , sa servitøren, men Fredag hørte bare «grillet sjøkreps», så dermed var forretten grei på den siden av bordet.
Robinson syntes gåserillette med cornichons hørtes ut som en passende start.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger