Robinson og Fredag: Denne restauranten kommer til å gå så det suser

Si «bienvenue» til Oslos nyeste franskmann.

INTIMT : Restauranten har bare noen få bord, og noen få sitteplasser langs baren. Derfra har du utsikt til kokkenes aktivitet på kjøkkenet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
INTIMT : Restauranten har bare noen få bord, og noen få sitteplasser langs baren. Derfra har du utsikt til kokkenes aktivitet på kjøkkenet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

Hovedstadens siste tilskudd av franske spisesteder ligger i den flunkende nye leiegården vis-à-vis Jacobs kirke i Hausmanns gate.

Det var innehaveren selv, Loris Giannitrapani, som ønsket Robinson og Fredag velkommen -  med et vennlig smil og en sjarmerende fransk brytning.

- Spesielt romslig er det ikke, sa Robinson og så seg rundt i lokalet, som har et tjuetalls sitteplasser, inkludert fem-seks langs baren.

Derfra kan gjestene følge de to kokkenes kulinariske pas de deux, og kanskje også plukke opp et og annet triks underveis.

Hovedattraksjonen er en grillovn hvor kjøttet roterer, og denne kvelden ga gassflammene lekker skorpe til både kylling, lam og pattegris.

Sympatisk Konseptet er enkelt: Foruten grillmaten tilbys tre forretter, fire typer tilbehør og tre desserter, det siste tryllet fram av Constance, husets egne konditor.

Det er mulig å spise en eller to retter, men når prisen på 3 retteren ligger på sympatiske 380 kroner, er valget enkelt.

Innehaveren, som selv serverte gjestene denne kvelden, kunne fortelle at menyen kommer til å skiftes ofte, men at kyllingen vil være fast inventar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer