Robotgressklipper-test: Disse er best

Det er flere kriterier som bør oppfylles før en robotgressklipper er god nok. Dagbladets eksperter forklarer hvilke egenskaper som er særlig viktig - og viser hvilke tre som får terningkast seks i omfattende test.

AVSLAPPENDE: En robotgressklipper gjør jobben for deg. Foruten at du får testresultatene, forklarer en ekspert i artikkelen hva du bør tenke på før du går til innkjøp. Denne artikkelen har også vært publisert tidligere. - Foto: Shutterstock
AVSLAPPENDE: En robotgressklipper gjør jobben for deg. Foruten at du får testresultatene, forklarer en ekspert i artikkelen hva du bør tenke på før du går til innkjøp. Denne artikkelen har også vært publisert tidligere. - Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer