Røkkes nye børskomet: Ekspertenes råd

Kjell Inge Røkkes nye satsing har gått til værs på børsen. Sjekk om børssuksessen er blant aksjene ekspertene mener du bør satse på også i starten av det nye året.

SUKSESS: Kjell Inge Røkkes Aker Solutions skilte ut sin nye satsning i et eget selskap. De som har investert i det ferske selskapet så langt, kan smile hele veien til banken. Aksjeeksperter forteller deg hvilke aksjer de anbefaler inn i det nye året. Foto: Henning Lillegård
SUKSESS: Kjell Inge Røkkes Aker Solutions skilte ut sin nye satsning i et eget selskap. De som har investert i det ferske selskapet så langt, kan smile hele veien til banken. Aksjeeksperter forteller deg hvilke aksjer de anbefaler inn i det nye året. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer