Rolex-tyven: - Det var en gave fra Gud

Videoen viser at han ikke har særlig til forsvar å komme med.

(Dagbladet): Som Dagbladet omtalte onsdag, ble Rolex-tyven tatt på fersk gjerning da overvåkningskameraet fanget det frekke tyveriet på film.

Etter å ha stukket av med den svindyre klokka i sikkerhetskontrollen på Fort Lauderdale Hollywood-lufthavna, forsvant imidlertid den frekke tyven. Politiet sendte ut overvåkningsbildene du ser over i håp om at de kunne fange tyven.

Og nå er det gjort, melder NBC.

Hadde klokka på seg Mannen ble pågrepet i går og er nå satt i immigrasjonsmyndighetenes varetekt i påvente av rettssaken. Da politiet troppet opp på døra hans hadde tyven den ekslusive klokka på håndleddet.

- Da vi spurte ham om klokka, sa han at det var en gave fra Gud. Men jeg regner med at hellet hans rant ut i dag, sier politibetjenten Brian Montgomery til NBC.

Den 37-årige gjerningsmannen skal ha forklart at han ikke var klar over at kameraet foreviget den frekke handlingen, ei heller at tyveriet hadde nådd nyhetene.

Frekt tyveri Passasjeren plukket med seg sine egne ting på vanlig vis, før han plutselig fikk øye på Rolex-klokka som lå der ubeskyttet. Etter å ha sett seg omkring kunne mannen konstatere at han var alene ved klokka.

Uten å nøle plukket han med seg den svindyre klokka, og forsvant.

Kvinnen som hadde glemt klokka, Gloria de Regalado, tok kontakt med de ansatte i sikkerhetssjekken da hun merket at hun ikke lenger hadde klokka på armen. Den hadde hun glemt i sikkerhetssjekken, og de fant fort fram til overvåkningsbildene av mannen. Klokka skal ha hatt en verdi på nesten 40.000 kroner.

Gloria de Regalado skal ifølge amerikanske medier ha vært svært fornøyd da hun fikk høre at tyven var fakket og klokka på vei tilbake til henne.