Rommet var for varmt, airconditionen virket ikke og vinduet lot seg ikke åpne

Her ville kjedens sjef, Petter Stordalen, neppe likt seg.

INNBYDENDE LOBBY: Hotellet vil gjerne være «mötesplatsen för stockholmare». At mange møtes her er også tydelig, men rundt oss hører vi mest norsk og dansk.
INNBYDENDE LOBBY: Hotellet vil gjerne være «mötesplatsen för stockholmare». At mange møtes her er også tydelig, men rundt oss hører vi mest norsk og dansk. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

Söder har mange fine restauranter, sier damen bak disken. Svaret er i beste fall frustrerende. Spørsmålet vårt var: «Vi skulle gjerne spist på en tradisjonell svensk restaurant. Fins det noe slikt i nærheten?»

Riktig svar ville vært: «Jo, det gjør det. Prøv for eksempel restaurant Pelikan på Blekingegatan.»

Informasjon var definitivt ikke resepsjonistens styrke. Selv uten kø bak oss fikk vi ingen informasjon verken om frokost, etasje eller wifi. Men hun kranglet ikke da vi fortalte at påfølgende natt var avbestilt.

Natta ble proft og raskt strøket.

Mötesplatsen för stockholmare? Clarion Stockholm er stort og upersonlig, men lobbyen er innbydende. Lobbybaren på to plan fortsetter med sofagrupper langs en skrånende «hotellgate» opp mot heisene og frokostsalen.

Hotellet vil gjerne være «mötesplatsen för stockholmare». At mange møtes her er også tydelig, men rundt oss hører vi mest norsk og dansk.

Plastkortet til rommet må brukes i heisen, noe som lover godt for sikkerheten. Dessuten virker teknologien. Hvor mange ganger har vi ikke stått rådløse med kortet i andre heiser?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer