INNBYDENDE LOBBY: Hotellet vil gjerne være «mötesplatsen för stockholmare». At mange møtes her er også tydelig, men rundt oss hører vi mest norsk og dansk.
INNBYDENDE LOBBY: Hotellet vil gjerne være «mötesplatsen för stockholmare». At mange møtes her er også tydelig, men rundt oss hører vi mest norsk og dansk.Vis mer

Rommet var for varmt, airconditionen virket ikke og vinduet lot seg ikke åpne

Her ville kjedens sjef, Petter Stordalen, neppe likt seg.

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

Söder har mange fine restauranter, sier damen bak disken. Svaret er i beste fall frustrerende. Spørsmålet vårt var: «Vi skulle gjerne spist på en tradisjonell svensk restaurant. Fins det noe slikt i nærheten?»

Riktig svar ville vært: «Jo, det gjør det. Prøv for eksempel restaurant Pelikan på Blekingegatan.»

Informasjon var definitivt ikke resepsjonistens styrke. Selv uten kø bak oss fikk vi ingen informasjon verken om frokost, etasje eller wifi. Men hun kranglet ikke da vi fortalte at påfølgende natt var avbestilt.

Natta ble proft og raskt strøket.

Mötesplatsen för stockholmare? Clarion Stockholm er stort og upersonlig, men lobbyen er innbydende. Lobbybaren på to plan fortsetter med sofagrupper langs en skrånende «hotellgate» opp mot heisene og frokostsalen.

Hotellet vil gjerne være «mötesplatsen för stockholmare». At mange møtes her er også tydelig, men rundt oss hører vi mest norsk og dansk.

DYRT ØKONOMIROM: «Økonomirom» på Clarion Stockholm betyr et krypinn bredt nok til at senga får plass mellom veggene, Da føles 1500 kroner natta for én person dyrt. Men senga var god.
DYRT ØKONOMIROM: «Økonomirom» på Clarion Stockholm betyr et krypinn bredt nok til at senga får plass mellom veggene, Da føles 1500 kroner natta for én person dyrt. Men senga var god. Vis mer

Plastkortet til rommet må brukes i heisen, noe som lover godt for sikkerheten. Dessuten virker teknologien. Hvor mange ganger har vi ikke stått rådløse med kortet i andre heiser?

Vel framme i vår etasje blir vi møtt av en vond lukt. Hadde det ikke vært for at flere tidligere gjester nevner dårlig ventilasjon i omtaler, ville vi trodde det var et engangstilfelle. Det er det neppe.

Dyrt «økonomirom» «Økonomirom» på Clarion Stockholm betyr et krypinn bredt nok til at senga får plass mellom veggene. Er rommet billig nok er det greit.

Når «økonomiprisen» er over 1500 kroner natta for én person, begynner man å se kritisk rundt seg.

På flekkene på gulvteppet, det tilårskomne dusjkabinettet og limrestene på speilet. Med hotellets ambisjoner om å være et førsteklasses hotell burde vedlikeholdet vært bedre.

Det beste på rommet var utvilsomt senga. Det dårligste var temperaturen.

Rommet var for varmt, airconditonen virket ikke og vinduet lot seg ikke åpne. Hotellkjedens toppsjef, Petter Stordalen, ville neppe likt seg.

God frokost Clarion Stockholm ligger på Söder, 25 meter unna T-banestasjonen Skanstull, og med korte avstander til sentrum og Globen.

Til tross for svakhetene kan du vurdere Clarion om du bestiller tidlig, får god pris og er passe grådig til frokost.

Stille og rolig kunne vi nyte alt fra bakverk til frukt og varmretter mens vi så ut på en vinterhvit kolonihage.

Etter andre runde rundt frokostbuffeen bleknet minnet om det trange rommet betraktelig.

• Her finner du hotelltestene fra Dagbladets Inne og ute.