Røper OL-drama - 25 år etter

Det er et kvart århundre siden Vebjørn Rodal vant OL-gull på 800 meter. Her tar han deg med på innsiden av det som fortsatt regnes som vår største idrettsprestasjon.

GULLDRAMA: Vebjørn Rodals OL-gull på 800 meter fra Atlanta-OL i 1996, en prestasjon som fortsatt rager høyest på lista over tidenes norske idrettsprestasjoner. Men gulløpet var ingen selvfølge. Rodal forteller om utfordringene dagene i forkant.
GULLDRAMA: Vebjørn Rodals OL-gull på 800 meter fra Atlanta-OL i 1996, en prestasjon som fortsatt rager høyest på lista over tidenes norske idrettsprestasjoner. Men gulløpet var ingen selvfølge. Rodal forteller om utfordringene dagene i forkant. Vis mer
Publisert

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer