Rosé er midt i blinken i varmen

Denne får terningkast seks.

GODT FØLGE TIL ROSÉ: Ta 150 g chevre, 2 ss olivenolje og noen spiselige blomster. Mos ca 150 g chevre og 2 ss olje sammen. Bruk bakepapir og form til en pølse. Legg på de spiselige blomstene og klem dem inn i osten. Skjær i skiver og spis, eventuelt med litt brød og noen oliven. Foto: Lisbeth Michelsen
GODT FØLGE TIL ROSÉ: Ta 150 g chevre, 2 ss olivenolje og noen spiselige blomster. Mos ca 150 g chevre og 2 ss olje sammen. Bruk bakepapir og form til en pølse. Legg på de spiselige blomstene og klem dem inn i osten. Skjær i skiver og spis, eventuelt med litt brød og noen oliven. Foto: Lisbeth Michelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med stigende temperaturer er forfriskende og leskende viner å foretrekke, og rosévin er derfor midt i blinken. Ukompliserte, saftige og fulle av friske bærtoner leverer de akkurat det som gjør en dag i sola ekstra hyggelig.

Det finnes i dag nesten 600 produkter om man søker på rosévin på vinmonopolets nettsider. Mesteparten av disse er totalt uinteressante og i mange tilfeller tunge og søtlige i stilen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer