Tallerkenen foran oss er et fargerikt skue – med sardiner, bringebær og rødbete lett kaotisk dandert.
Videre får vi servert hjemmelaget iskrem, med knuste flak av tørket melk, akasieblomster, karamell og furunål.
På restaurant De Jong er maten både velsmakende og nyskapende, og det meste hentet fra egen hage.
- Innovativ, rå og gutsy
–Smaken av Rotterdam er innovativ, rå og gutsy, forteller kokk og eier Jim de Jong, som åpnet sin første restaurant allerede som 21-åring. Nå er han 27 og driver en av byens hippeste gourmetrestauranter.
PRØV PLUSS
1 UKE
1 kr
(Fornyes til 55,-/uke)
1 MÅNED
99 kr
(Fornyes til 99,-/måned)
3 MÅNEDER
249 kr
(Fornyes til 249,-/3måneder)
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.