Rundt 50 nye iPad-konkurrenter

Apple kan vente tøff konkurranse i år.

IPAD-KILLER: Motorola kommer også med en pad. Den skal ifølge et nettsted komme i salg alt 14. februar. FOTO: www.talkandroid.com
IPAD-KILLER: Motorola kommer også med en pad. Den skal ifølge et nettsted komme i salg alt 14. februar. FOTO: www.talkandroid.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nettbrettmarkedet er hett, og Gadgetsfesten på CES i Las Vegas er i gang. Et 50-talls nye iPad-konkurrenter ruster seg til å konkurrere med Apples iPad.

Selv om ikke den store teknologimessen CES i Las Vegas starter før torsdag denne uken, forventes det at nye iPad-konkurrenter blir det heteste temaet.

De første pressekonferansene, ryktene og lekkasjene ser ut til å bekrefte dette.

Rundt 50 konkurrenter Under Nvidias pressekonferanse i går ettermiddag viste selskapet, ifølge journalister som rapporterte online fra pressekonferansen, frem et bilde som avslørte at det er et 50-talls iPad-konkurrenter på vei inn på markedet fra aktører som Asus, MSI, LG, Compal, Quanta og Foxconn.

For spesielt interesserte kan vi nevne at det nettopp er Foxconn som produserer iPhone 4 for Apple.

Toshiba kommer med Tablet En som alt har vist frem et fysisk produkt er Toshiba.

Ingen snakker lenger om Folio 100 som ble lansert på IFA i Berlin i fjor høst, men nå heter produktet rett og slet Toshiba Tablet.

Amerikanske PC Magazine har fått sett det fysiske produktet, som er en 10.1 tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1280 x 800 bildepunkter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer