Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Rundt 50 nye iPad-konkurrenter

Apple kan vente tøff konkurranse i år.

IPAD-KILLER: Motorola kommer også med en pad. Den skal ifølge et nettsted komme i salg alt 14. februar. FOTO: www.talkandroid.com
IPAD-KILLER: Motorola kommer også med en pad. Den skal ifølge et nettsted komme i salg alt 14. februar. FOTO: www.talkandroid.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettbrettmarkedet er hett, og Gadgetsfesten på CES i Las Vegas er i gang. Et 50-talls nye iPad-konkurrenter ruster seg til å konkurrere med Apples iPad.

Selv om ikke den store teknologimessen CES i Las Vegas starter før torsdag denne uken, forventes det at nye iPad-konkurrenter blir det heteste temaet.

De første pressekonferansene, ryktene og lekkasjene ser ut til å bekrefte dette.

Rundt 50 konkurrenter Under Nvidias pressekonferanse i går ettermiddag viste selskapet, ifølge journalister som rapporterte online fra pressekonferansen, frem et bilde som avslørte at det er et 50-talls iPad-konkurrenter på vei inn på markedet fra aktører som Asus, MSI, LG, Compal, Quanta og Foxconn.

For spesielt interesserte kan vi nevne at det nettopp er Foxconn som produserer iPhone 4 for Apple.

Toshiba kommer med Tablet En som alt har vist frem et fysisk produkt er Toshiba.

Ingen snakker lenger om Folio 100 som ble lansert på IFA i Berlin i fjor høst, men nå heter produktet rett og slet Toshiba Tablet.

Amerikanske PC Magazine har fått sett det fysiske produktet, som er en 10.1 tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1280 x 800 bildepunkter.

Den støtter HD-video (1080p), har to kameraer og en ny prosessor fra Nvidia med to kjerner (Tegra 2), noe som betyr raskere kjøring av flere oppgaver og bedre ytelse når det kommer til film og spill.

Det store spørsmålet er imidlertid om Tablet-en fra Toshiba kommer med versjon 2.3 av Android eller versjonen som går under navnet «Honeycomb», som man antar er kodenavnet for Android-versjonen som er tilpasset nettbrett spesielt.

Toshiba Tablet vil bli tilgjengelig i løpet av første halvår i år. Ifølge PC Magazine sier Toshiba at prisen skal være konkurransedyktig mot iPad.

Motorola flørter med Android-fansen Motorola har også pirret nysgjerrige Android-fans med en liten video.

Ryktene går på at Motorola vil lansere et nettbrett med Android på CES denne uken.

Nettstedet OneIndia News hevder navnet er «Droid Xoom» og at produktet skal komme i salg alt 14. februar.

Se Motorolas video til høyre i artikkelen.

Les også:
Test: Apple MacBook Air 11
Denne PC-en er en perle
Genial håndfri

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!