Så dårlige er vi til å kjøre bil

I fjor kjørte vi på parkerte biler nesten 59 000 ganger og vi rygget og bulket 47 745 ganger, ifølge forsikringsselskapene.

DÅRLIGE TIL Å RYGGE: Norske bilister rygget og bulket for over 583 millioner kroner i 2017, ifølge forsikringsselskapene. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
DÅRLIGE TIL Å RYGGE: Norske bilister rygget og bulket for over 583 millioner kroner i 2017, ifølge forsikringsselskapene.
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor kjørte vi på andre parkerte kjøretøyer nesten 59 000 ganger. Vi rygget og bulket nesten 48 000 ganger. Likevel er det en annen ulykkesårsak som topper statistikken i 2017 – et år da norske bilister viste at det er langt igjen til de kan kalle seg dyktige bak rattet.

2017 ble et dårlig år

Etter flere år med pen nedgang i antall uhell og ulykker på norske veier og parkeringsplasser, viser ferske tall fra forsikringsselskapene at 2017 ble et dårlig år hva ulykker angår.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer