<strong>PLANTEBASERT:</strong> Treningsekspert Yngvar Andersen og kona Liv Loftesnes har endret kostholdet totalt. På få år har de gått fra et kjøttrikt kosthold til å leve på et plantebasert kosthold. - Det er mye enklere enn man tror å både leve sunt, grønt og skjønt, hevder de. Foto: Christian Roth Christensen
PLANTEBASERT: Treningsekspert Yngvar Andersen og kona Liv Loftesnes har endret kostholdet totalt. På få år har de gått fra et kjøttrikt kosthold til å leve på et plantebasert kosthold. - Det er mye enklere enn man tror å både leve sunt, grønt og skjønt, hevder de. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Så enkelt kuttet de ut alt kjøtt

På få år har familien endret spisevanene sine og kuttet ut alt kjøtt. Slik lever de i tråd med Eat-dietten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi er veldig glade i mat! Samtidig er vi veldig opptatt av miljø og dyrevelferd. Dette har gått steg for steg for oss. Vi har lært mye underveis. Vi har gått noen skritt i en retning og funnet en annen løsning på veien. Justert litt her og litt der, sier Liv Loftesnes.

Det er ikke mange årene siden innholdet på tallerkene så annerledes ut når hun og ektemannen Yngvar Andersen spiste middag.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer