Så gammel kan du regne med å bli

Eldreboomen er her.

TRENER SEG FRISKERE: Vi lever lenger og blir stadig friskere. Her blir Bjørn Gilbert (73) og Mette Henie (74) instruert av Malene Solheim på Sats Nydalen i Oslo. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
TRENER SEG FRISKERE: Vi lever lenger og blir stadig friskere. Her blir Bjørn Gilbert (73) og Mette Henie (74) instruert av Malene Solheim på Sats Nydalen i Oslo. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2060 vil en 70-åring i snitt leve fem år lenger enn i dag. Mette Henie (74) og Bjørn Gilbert (73) er mer opptatt av å holde seg friske enn å leve lengst mulig.

Det er ikke noe mål i seg selv å bli så gammel som mulig, men jeg ønsker å være sprek, slik at jeg utsetter behovet for hjelp, sier Oslo-mannen Bjørn Gilbert.

Han trener fast tre ganger i uka på Sats i Nydalen i Oslo, i tillegg til å gå jevnlige turer med kone og lånt hund rundt Sognsvann.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer