Så kult kan et fabrikklokale bli

Før produserte de såpe der. Nå har industrilokalet blitt omgjort til en kul leilighet.

STORT OG ROMSLIG: Stuerommet er stort nok til at møblene, blant annet "Barcelona"-stolene, og fotokunsten får luft rundt seg.  FOTO: Jiri Havran
STORT OG ROMSLIG: Stuerommet er stort nok til at møblene, blant annet "Barcelona"-stolene, og fotokunsten får luft rundt seg. FOTO: Jiri Havran Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det industrielle interiøret er på full fremmarsj. Denne leiligheten var opprinnelig et fabrikklokale hvor det ble produsert såpe. Nå skapes det bare gode vibrasjoner, og det er nesten slik at man får litt hakeslepp idet man kommer inn og opplever den enorme takhøyden, designmøblene og får blikkontakt med det spørrende uttrykket til hunden på de store kunstfotgrafiet "Dog looking at me" som henger på veggen.

Bevarte atmosfæren Eierne falt pladask for den industrielle stilen i den gamle teglbygningen som er vernet av Byantikvaren , og som Arcasa Arkitekter senere har tilrettelagt for vår tids krav til privatboliger.

- I tillegg er området rett utenfor leiligheten vår formet som en åpen, italiensk byplass, en piazza med fontene og tegldekke i flere, bølgende nivåer, supplerer eierne.

Tre nivåer Leiligheten på 150 kvm går over tre etasjer. Hovedetasjen rommer i tillegg til en høyloftet stue, et stort kjøkken, gang og bad, som alt er samlet i en totalt åpen og fri løsning. Underetasjen rommer blant annet flere soverom.

Stuen som svever Rett over det luftige stuerommet, som er møblert med en rekke designklassikere, svever mesaninetasjen. Dette er det øverste nivået i boligen og er et attraktivt sted å oppholde seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer