Så lett kan du øke pensjonen din

Pensjonsgapet mellom kvinner og menn øker. Én av to kvinner aner ikke hva slags pensjonsordning de har på jobb, viser ny undersøkelse.

STARTET SPARING TIDLIG: Kristine Grinderud (39) begynte å spare i fond før hun var 30. Selv om pengene trolig skal gå til fremtidig pensjon, kaller hun det ikke pensjonssparing. - Pensjonisttilværelsen er for mange veldig langt frem, og det er nok ikke så lett å motivere seg til å legge av penger til pensjon i ung alder, sier hun. Foto: John Terje Pedersen
STARTET SPARING TIDLIG: Kristine Grinderud (39) begynte å spare i fond før hun var 30. Selv om pengene trolig skal gå til fremtidig pensjon, kaller hun det ikke pensjonssparing. - Pensjonisttilværelsen er for mange veldig langt frem, og det er nok ikke så lett å motivere seg til å legge av penger til pensjon i ung alder, sier hun. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer