Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Så lett lager du supergode påskeboller

Umulig å ikke kaste seg over.

OPPSKRIFT PÅ PÅSKEBOLLER: Bare lukten av disse bollene får tennene til å løpe i vann.  Foto: Fru Timian
OPPSKRIFT PÅ PÅSKEBOLLER: Bare lukten av disse bollene får tennene til å løpe i vann. Foto: Fru Timian Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Supergode påskeboller må til når det er påske og greier. I tillegg til å være supergode er disse bollene også særdeles enkle å bake.

Så har du litt tid til overs i løpet av påskedagene, vil du garantert bli fornøyd med valget dersom du bruker tida på å bake disse.

Påskeboller er nok ikke en utbredt tradisjon her i Norge. I England, derimot, er påskeboller - eller hot cross buns som de heter der - en stor tradisjon.

Kanskje denne oppskriften er det som skal til for at tradisjonen settes i gang her hjemme også!

Når vi først er inne på tradisjoner, påske og mat, kommer vi ikke unna verken lammelåret, påskemarsipanen eller påskens beste sjokoladekake.

Er du på hytta uten stekeovn, men fremdeles har lyst på en god sjokoladekake, blir du glad og fornøyd hvis du lager denne sjokoladekaka som ikke trenger å stekes.

God påske!

Les også:
Slik lager du perfekte boller
Slik steker du lammelåret
Slik har du ikke laget eplekake
Klikk her og la datamaskinen velge middagen din!

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!