Så mange lar seg irritere av det hun er i ferd med å gjøre

- Stemmer god overens med de opplysningene jeg har.

FERIEBILDER PÅ NETTET: Cirka 67 prosent sier de delte bilder eller hadde andre oppdateringer på sosiale medier i ferien, og at de gjorde det for å sende en feriehilsen til de hjemme. Nesten halvparten av de spurte mellom 16 og 25 år innrømmer at de la ut oppdateringer fra ferien for å snikskryte. Foto: COLOURBOX
FERIEBILDER PÅ NETTET: Cirka 67 prosent sier de delte bilder eller hadde andre oppdateringer på sosiale medier i ferien, og at de gjorde det for å sende en feriehilsen til de hjemme. Nesten halvparten av de spurte mellom 16 og 25 år innrømmer at de la ut oppdateringer fra ferien for å snikskryte. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Nordmenn på chartertur er opptatt av å «logge av» i ferien og åtte av ti lar jobben bli igjen hjemme, skriver Star Tour i en pressemelding.

Når det er sagt, over 80 prosent var på internett sist de hadde ferie viser en undersøkelse charterselskapet har gjennomført blant sine gjester i sommer.

Totalt 87 prosent hadde en smarttelefon og 47 prosent hadde med et nettbrett med på reisen.

Hele 76 prosent svarer de var på sosiale medier og 88 prosent brukte Facebook. Cirka 67 prosent sier de da delte bilder eller hadde andre oppdateringer, og at de gjorde det for å sende en feriehilsen til folk hjemme.

Men, nesten halvparten av de spurte mellom 16 og 25 år innrømmer likevel at de la ut oppdateringer fra ferien for å snikskryte

Og kvinner er generelt ivrigst på å oppdatere sosiale medier i ferien. Ifølge undersøkelsen er 70 prosent er kvinner, og det er de yngste som er mest aktive.

Vil på nett Nordmenn vil være online: Hele 70 prosent mener det er viktig eller svært viktig at hotellet de bor på har internettilgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer