Arveoppgjør:

Så mye forventer vi å få i arv

Altfor mange tar det som en selvfølge at de har arv i vente. Det gjør også at noen blir skuffet

NYTER LIVET: Spare alt til barnas arv, eller bruke penger på seg selv? Anne-Berit Sund har ikke dårlig samvittighet for å bruke sparepengene på seg selv Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
NYTER LIVET: Spare alt til barnas arv, eller bruke penger på seg selv? Anne-Berit Sund har ikke dårlig samvittighet for å bruke sparepengene på seg selv Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Én av fire nordmenn regner med å arve mellom 1 og 2 millioner kroner etter foreldrene sine, viser en fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet.

Fire av ti forventer å arve under 1 million kroner, mens 10 prosent tror de har mer enn 3 millioner i vente ved foreldrenes bortgang.

- Etter hvert som flere og flere er blitt rikere, tar stadig flere det som en selvfølge at de en dag vil arve, sier Agnes Bergo, daglig leder i Pengedoktoren.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer