Så mye irriterer vi oss over andres mobilbruk

Og her er nei-lista for mobilbruk.

USOSIAL MOBIL: - Jeg irriterer meg når andre gjør det, men jeg gjør det jo selv. Hvis jeg ikke greier å være helt med på samtalen, er det greit å slappe av litt og se på telefonen, sier Henrik Torsø Johansen (21). Venninnen Tina Wang Jacobsen (24) fra Steinkjer er på besøk i Oslo, hvor Henrik studerer. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
USOSIAL MOBIL: - Jeg irriterer meg når andre gjør det, men jeg gjør det jo selv. Hvis jeg ikke greier å være helt med på samtalen, er det greit å slappe av litt og se på telefonen, sier Henrik Torsø Johansen (21). Venninnen Tina Wang Jacobsen (24) fra Steinkjer er på besøk i Oslo, hvor Henrik studerer. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Halvparten av oss irriterer seg over at folk sitter med mobilen i samvær med andre, viser ny undersøkelse.

I undersøkelsen som er gjort av Ipsos MMI for Dagbladet, oppgir 39 prosent at de irriterer seg «ganske ofte» over at noen bruker mobilen når de er sammen med andre.

10 prosent svarer at de irriterer seg «veldig ofte». Halvparten av oss irriterer seg altså over folks mobilbruk i samvær med andre.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer