Så mye kan du spare om du bestiller reisen på egen hånd

Slik gjør du om du ennå ikke har bestilt årets sydentur.

PAKKEREISE: Det kan lønne seg å pakke sine egne sydenreiser, men ikke alltid. Foto: ILLUSTRASJON
PAKKEREISE: Det kan lønne seg å pakke sine egne sydenreiser, men ikke alltid. Foto: ILLUSTRASJON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

DinSide: Pakkereiser til Syden er en utbredt ferieform for nordmenn, men lønner det seg egentlig å velge pakketurer gjennom charterselskapene?

Vi har undersøkt priser på seks pakketurer og sammenlignet prisene med en tilsvarende reise bestilt utenom charterselskapene.

Vår stikkprøve viser at det kan være mye å spare, men slett ikke alltid. Derfor bør du alltid sjekke alternative priser på en tilsvarende reise, før du bestiller årets ferie.

Flere tusen i forskjell Vi har søkt etter to pakkereiser med varighet på 1 uke hos hvert av følgende charterselskap: Star Tour, Ving og Apollo.

Hos hvert selskap har vi valgt én pakkereise til Gran Canaria i Spania, og én pakkereise til Kreta i Hellas. Prisene gjelder for to voksne og to barn på 2 og 4 år.

Deretter har vi søkt etter priser på flybilletter til samme destinasjon, og overnatting på samme hotell som i pakkereisen, i samme type rom og på samme tidspunkt. Avreise er lagt til den første uka av juli.

Fire av de seks pakkereisene vi har søkt etter priser på utenom charterselskapene, er billigere enn å booke reise gjennom reiseselskapene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer