Saftige grillspyd med torsk og laks

Du griller dem på kortere tid enn ei ventepølse.

SAFTIGE GRILLSPYD: Med disse fiskespydene kommer feststemningen. Foto: Marit Røttingsnes Westlie
SAFTIGE GRILLSPYD: Med disse fiskespydene kommer feststemningen. Foto: Marit Røttingsnes Westlie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når du har lyst til at det skal gå kjapt på grillen, men har lyst på god mat, da er grillspyd tingen!

Ja, det tar noen minutter å træ maten på spydene, men når det først er gjort, tar selve grillingen bare noen få strakser.

Her er det torsk og laks som pent plasseres på spydene. Når du griller fisk, er det greit å bruke litt store stykker, slik at fisken ikke går så fort i stykker. Er fisken fersk (altså at den ikke har vært fryst), er den også fastere i fisken og holder seg lettere hel under grillingen. Hvis du da i tillegg har en grillrist som er ren og pen, er sannsynligheten stor for at fiskespydene dine blir supre.

Til fiskespydene kan du gjerne servere en kremet potetsalat eller en tomatsalat. Begge deler passer perfekt.

Laks på grillen Jeg vet at det er mange som er glad i å grille laks om sommeren. Visste du at dersom du drysser salt og sukker på laksen i 15-20 minutter før du skal grille, blir fisken enda enklere å ha med å gjøre på grillen? Lager du denne grillede laksen med agurk- og yoghurtsalat, blir den helt perfekt når du bruker salt og sukkertrikset først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer