Du leser nå Dagbladet Pluss
FRISTED: Når vi inviterer hverandre til sommerparadis - enten det er hytte, ferieleilighet eller hjemsted vi er så glad i, byr vi på oss selv. Her er noen gode kjøreregler for hvordan ferien skal bli akkurat så fin som håpet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
FRISTED: Når vi inviterer hverandre til sommerparadis - enten det er hytte, ferieleilighet eller hjemsted vi er så glad i, byr vi på oss selv. Her er noen gode kjøreregler for hvordan ferien skal bli akkurat så fin som håpet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Samlivsekspert: Slik unngår du feriekonfliktene

Det er koselig å være sammen med andre i ferien, enten det er svigers eller vennepar. Men, det kan fort gå skeis. Samlivseksperten gir deg rådene som gjør sommeren minnerik og konfliktfri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer