Sannheten om dronning Sonjas søster

Da Ari Behn døde, ble det aldri lagt skjul på at han hadde begått selvmord. Slik var det ikke da søsteren til dronning Sonja døde. For sønnen Dag har det ikke vært aktuelt med noe annet enn åpenhet rundt morens bortgang. Nå forteller han for første gang om det som skjedde.

VANSKELIG SORG: Våren 1970 døde dronning Sonjas (t.h.) storesøster, Gry Henriksen (t.v.), brått. Hun ble 46 år gammel og etterlot seg fire barn. Sønnen Dag Swanstrøm valgte åpenhet, men i mange år var dødsårsaken et ikke-tema i offentligheten. FOTO: NTB Scanpix
VANSKELIG SORG: Våren 1970 døde dronning Sonjas (t.h.) storesøster, Gry Henriksen (t.v.), brått. Hun ble 46 år gammel og etterlot seg fire barn. Sønnen Dag Swanstrøm valgte åpenhet, men i mange år var dødsårsaken et ikke-tema i offentligheten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer