Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Norwegian

Satser hardt på omstridte Dubai - setter opp fem fly i uka

- Har vært stor etterspørsel.

NYE FLY: Norwegian bruker sine nye Boeing 737 MAX-fly når de i høst gjenåpner ruta til Dubai. Foto: Norwegian
NYE FLY: Norwegian bruker sine nye Boeing 737 MAX-fly når de i høst gjenåpner ruta til Dubai. Foto: Norwegian Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2015 la Norwegian ned flyvningene sine til Dubai. Til høsten starter selskapet opp igjen turene til det populære - men omstridte -ferielandet i Midt-Østen.

KOMMUNIKASJONSSJEF: Lasse Sandaker-Nielsen
KOMMUNIKASJONSSJEF: Lasse Sandaker-Nielsen Vis mer

Fem ganger i uka skal Norwegian fly til De forente arabiske emirater, og selskapet hevder det er sterk etterspørsel, samt tilgang til nye og mer økonomiske og miljøvennlige fly som er årsaken til at ruta gjenoppstår.

Norwegian setter inn sine nye Boeing 737 MAX 8-fly på ruta, som starter opp i slutten av oktober i år og skal holde det gående hele vinteren, til slutten av mars neste år.

Vært etterspurt

- Det er gledelig å kunne gjenåpne ruten fra Oslo til Dubai, for vi har opplevd stor interesse fra reisende som har ønsket seg Dubai tilbake på rutekartet, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Samtidig som Dubai har mye spennende å by på for turister, som shoppingmuligheter og fornøyelsesparker i fleng, er landet også svært omstridt som reisemål.

Rosenborg snudde

De forente arabiske emirater har vært gjenstand for kritikk blant annet for hvordan kvinnelige voldsofre behandles og for forbudet mot homofili.

Blant annet ble det så sterke reaksjoner da Rosenborg planla å reise dit på treningssamling før årets fotballsesong at klubben bøyde av for presset og valgte å droppe turen.

Det skremmer ikke Norwegian fra å satse.

- Dubai er et populært reisemål for de som ønsker sol, varme og shopping, og passer både for vennegjenger, par og barnefamilier. I tillegg er det gode muligheter for enkle videreforbindelser til andre spennende destinasjoner i Midtøsten, sier Sandaker-Nielsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!