Sauvignon Blanc til toppscore

Det er spesielt to druetyper som har satt New Zealand på vinkartet.

RANKER PÅ GELEDD: New Zealand har med sine gode dyrkningsforhold og fokus på moderne vinifikasjon klart å skape en særegen stil på sine viner som skiller de fra de klassiske vinlandene. Her fra Marlborough-distriktet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
RANKER PÅ GELEDD: New Zealand har med sine gode dyrkningsforhold og fokus på moderne vinifikasjon klart å skape en særegen stil på sine viner som skiller de fra de klassiske vinlandene. Her fra Marlborough-distriktet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

New Zealand har de seineste åra oppnådd stor popularitet her hjemme med sine aromatiske og friske viner. Det er spesielt to druetyper som har satt landet på kartet, pinot noir på rødvinssida og sauvignon blanc for hvitvin.

Med sauvignon blanc har New Zealand klart å frambringe et renomme og en stedstypisk stil som har blitt synonymt med landet i vinsammenheng.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer