NEW YORK:   Kongen av New Yorks beste tips til venninnegjenger som vil dra på sex- og singlelivtur  til New York. Foto: Elisabeth Sperre Alnes.
NEW YORK: Kongen av New Yorks beste tips til venninnegjenger som vil dra på sex- og singlelivtur til New York. Foto: Elisabeth Sperre Alnes.Vis mer

Sax- og singleliv i New York

Tips for jenteturer til New York som du ikke finner i noen reiseguide.

||| Nordmannen Atle Hovde  har startet conciergeservice til storbyer verden rundt, under navnet conciergemasters.no
 
En concierge er en person som fikser bord på restauranter, adgang til de hotteste barene og utestedene. Tidligere var det bare de rike som hadde råd til å bruke concierge-service.
Atle Hovdes concierge-service får deg inn på de hotteste restaurantene, de kuleste klubbene og de mest trendy barene jorda rundt. Det koster kr 375 pr arrangement for opptil 4 personer å bruke concierge-servicen.

New York er så populært at han opprettet en egen concierge for New York; www.kongenavnewyork.no
For å teste servicen har vi bedt Hovde om de beste tipsene til New York akkurat nå.

HOTELL: Trump SoHo. Åpnet 9. april. Dette blir New Yorks kuleste hotell i månedene som kommer. Det er Donald (les Trump) og dattera Ivanka som står bak den eneste skyskraperen i SoHo, utsikten er formidabel og stilen er hip og glamorøs.

TORSDAG: MIDDAG:
Tao.  Et ekte Sex & Singleliv-sted og et etablissement helt i Carries ånd. Tao er fremdeles fullbooket hver eneste dag. Husk å ta en Cosmo (New Yorks beste) i loungen før middag!

NATTKLUBB:
Marquee. Fantastiske torsdager på denne legendariske nattklubben som er like hot, som da den åpnet for seks år siden. Se opp for Paris Hilton og hennes entourage.

FREDAG: LUNSJ:
Armani Ristorante. Etter Shopping på 5th Avenue og Bergdorf & Goodman passer det med lunsj i de stilrene og ultramoderne lokalene på toppen av Armani-butikken.

TRUMP SOHO:   Nyåpnet, blir det nye in-stedet noen måneder framover.
TRUMP SOHO: Nyåpnet, blir det nye in-stedet noen måneder framover. Vis mer

MIDDAG:
Bond St. Byens beste sushirestaurant. Det er flere rom og litt vanskelig å orientere seg, spesielt etter å ha tatt for mange av deres utmerkede Lychee Martini. Menneskene som frekventerer dette stedet er hippe og bevisste.

NATTKLUBB:
Simyone Lounge — Modeller, kjendiser og dansefeber på denne loungen under Abe & Arthur. Vi liker Backroom best.

LØRDAG: LUNSJ:
Pastis. Iingen jentetur til New York uten lunch på Pastis. Stedet frekventeres av modeller og kjendiser og nå på våren må man ha bord ute og se New Yorks beste "catwalk".

MIDDAG:
Minetta Tavern. Det er gjengen bak Balthazar og Pastis som tår bak denne intime og superhotte bistroen. Gå for cocktails og deres Black Label Burger. Late night går stemningen gjennom taket på dette Village-lokalet.

 SJEFSCONCIERGE:  Atle Hovde har startet conciergie-servicen Kongen av New York. Foto: John Terje Hellgren Hansen
SJEFSCONCIERGE: Atle Hovde har startet conciergie-servicen Kongen av New York. Foto: John Terje Hellgren Hansen Vis mer

NATTKLUBB:
The Boom Boom Room.  Verdens råeste utested akkurat nå og definitivt det vanskeligste å komme inn på. Vi traff Blondie  da vi var der.
Toalettene er så sexy at de bare må besøkes.

Sax- og singleliv i New York
DET NYE TRUMPHOTELLET:  Tegning av det nye Trumphotellet i Soho.
DET NYE TRUMPHOTELLET: Tegning av det nye Trumphotellet i Soho. Vis mer