Se alt du kan gjøre sammen med familien i Sverige

Opplevelser og priser på fire turer med bil over grensa.

VEST-SVERIGE: Badeglede i Skara sommarland. Foto: SKARA SOMMARLAND
VEST-SVERIGE: Badeglede i Skara sommarland. Foto: SKARA SOMMARLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise. (Magasinet Reiselyst): Å ta med familien på biltur til Sverige går aldri av feriemoten.

I tillegg til en rekke tema- og aktivitetsparker, har våre naboer hyggelige overnattingssteder, koselige byer og tilgjengelig natur.

Her er fire forslag til bilturer fra Norge med familien.

Alle priseksempel er fra-priser omregnet til norske kroner, og gjelder for familie med to voksne og to barn for overnatting og aktiviteter. Mat og drikke kommer i tillegg.

VEST-SVERIGE For østlendinger er det ikke nødvendig å reise langt for å oppleve noe av det beste Sverige har å by på. I Vest-Sverige, eller Västra Götalands län, finner vi både alt fra vakre svaberg, og fine strender, flere populære familieparker og en flott sommerby.

Ta første stopp på den fem stjerners campingplassen Daftø, ikke så langt sør for Strømstad.

Kos dere med badeliv ved Kosterhavet og campingplassens egen eventyrpark, før dere kjører sørover og bruker dagen i Nordens Ark i Hunnebostrand. En fin dyrepark for truede arter. Her kan dere treffe alt fra tiger til ulv, minipanda og snøleopard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer