Se bildene: Viser nye kjønnslepper

Plastikkirurg Ine opererer flere titalls underliv i året. Nå røper hun den unike teknikken, kriteriene hun jobber etter og hvordan kjønnsleppene blir etter operasjon. Se bilder av to kvinner som fikk ny vulva.

UNIKE KJØNNSLEPPER: For noen er kjønnsleppene til en så stor plage at de velger å gjøre noe med det. Ine Mørk ved Akademiklinikken i Oslo bruker en teknikk hun er alene om i Norge. - Det er masse igjen, og alle ser forskjellige ut etterpå også, sier kirurgen. Illustrasjon: Fedor Sapegin
UNIKE KJØNNSLEPPER: For noen er kjønnsleppene til en så stor plage at de velger å gjøre noe med det. Ine Mørk ved Akademiklinikken i Oslo bruker en teknikk hun er alene om i Norge. - Det er masse igjen, og alle ser forskjellige ut etterpå også, sier kirurgen. Illustrasjon: Fedor Sapegin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer