Du leser nå Dagbladet Pluss

Se de nye elbilene fra Kina

Kinesiske Polestar valgte Oslo som det første stedet i verden å åpne en butikk for sine biler. De første bilene er på plass her i slutten av september. De markerer starten på en kinesisk bil-invasjon i Norge.

VIST I NORGE: Her er Bytons første modell, crossover-SUV-en M-Byte, da den ble vist for norsk publikum på Aker Brygge i Oslo sommeren 2018. Foran står Bytons sjefsdesigner, Benoît Jacob, som tidligere jobbet hos BMW. Bilen, som kommer i produksjon seinere i år, skal være svært lik denne konseptbilen. Flere tusen nordmenn har satt seg på venteliste. Foto: Knut Moberg
VIST I NORGE: Her er Bytons første modell, crossover-SUV-en M-Byte, da den ble vist for norsk publikum på Aker Brygge i Oslo sommeren 2018. Foran står Bytons sjefsdesigner, Benoît Jacob, som tidligere jobbet hos BMW. Bilen, som kommer i produksjon seinere i år, skal være svært lik denne konseptbilen. Flere tusen nordmenn har satt seg på venteliste. Foto: Knut MobergVis mer

- Vi valgte Oslo for vårt første Polestar Place, fordi hele verden kjenner til det norske elbil-eventyret. Dette blir et flott utstillingsvindu for vårt nye, elektriske bilmerke, sa Polestar-sjef Thomas Ingenlath, da Dagbladet snakket med ham på Genève-utstillingen i mars.

Polestar eies av den kinesiske bilgiganten Geely Automobile Holdings, sammen med Volvo. Polestar 1, som er den første bilen vi får se i Norge, er en eksklusiv, ladbar hybrid til godt over en million kroner. Den bygges på en ny Snøhetta-designet fabrikk i Chengdu i Kina.

Polestar 2 vil også være på plass når butikken i Oslo åpner i september. Det er den mest spennende bilen for Norge, siden den er ren elektrisk. Ingenting tyder på at nordmenn er skeptiske til en bil bygget i Kina:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.