Se de nye elbilene fra Kina

Kinesiske Polestar valgte Oslo som det første stedet i verden å åpne en butikk for sine biler. De første bilene er på plass her i slutten av september. De markerer starten på en kinesisk bil-invasjon i Norge.

VIST I NORGE: Her er Bytons første modell, crossover-SUV-en M-Byte, da den ble vist for norsk publikum på Aker Brygge i Oslo sommeren 2018. Foran står Bytons sjefsdesigner, Benoît Jacob, som tidligere jobbet hos BMW. Bilen, som kommer i produksjon seinere i år, skal være svært lik denne konseptbilen. Flere tusen nordmenn har satt seg på venteliste. Foto: Knut Moberg
VIST I NORGE: Her er Bytons første modell, crossover-SUV-en M-Byte, da den ble vist for norsk publikum på Aker Brygge i Oslo sommeren 2018. Foran står Bytons sjefsdesigner, Benoît Jacob, som tidligere jobbet hos BMW. Bilen, som kommer i produksjon seinere i år, skal være svært lik denne konseptbilen. Flere tusen nordmenn har satt seg på venteliste. Foto: Knut Moberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi valgte Oslo for vårt første Polestar Place, fordi hele verden kjenner til det norske elbil-eventyret. Dette blir et flott utstillingsvindu for vårt nye, elektriske bilmerke, sa Polestar-sjef Thomas Ingenlath, da Dagbladet snakket med ham på Genève-utstillingen i mars.

Polestar eies av den kinesiske bilgiganten Geely Automobile Holdings, sammen med Volvo. Polestar 1, som er den første bilen vi får se i Norge, er en eksklusiv, ladbar hybrid til godt over en million kroner. Den bygges på en ny Snøhetta-designet fabrikk i Chengdu i Kina.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer