Fotball-EM

Se fotball-EM? Her skjer det

Fredag 11. juni braker fotball-EM løs. Selv i annerledesåret vil det være mulig å nyte fotballen på storskjerm i flere av Norges byer. Her får du oversikten.

EM 2021: Selv om corona vil sette visse begrensninger på arrangementene i sommer, er det fortsatt flere arrangører rundt omkring i landet som lover fotballfest. Vi har samlet dem for deg, så du vet hvor du skal gå for å få folkefestfølelsen i trygge rammer. Foto: Heiko Junge
EM 2021: Selv om corona vil sette visse begrensninger på arrangementene i sommer, er det fortsatt flere arrangører rundt omkring i landet som lover fotballfest. Vi har samlet dem for deg, så du vet hvor du skal gå for å få folkefestfølelsen i trygge rammer. Foto: Heiko Junge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer