Se framtidas lekre brett

Trodde du fjøla di var moderne? Både iPaden og Android-konkurrentene blekner i forhold til denne konseptvideoen.

(Dagbladet): En gang i blant, når verdens kreative sjeler virkelig får lov til å slippe drømmene løs, kommer det konseptvideoer som nesten er for gode til å være sanne.

Vi håper det ikke er tilfellet med konseptvideoen du ser over. Det er Aatma Studio som deler sine spådommer om hva slags mediebrett vi vil bruke i framtida.

Og Aatmas konsept er mildt sagt imponerende. Så imponerende at man må ta det med en real klype salt. Svært mye skal til om iPad 3 eller neste Samsung-toppmodell ser slik ut, for å si det sånn.

For framtida Det er nok snakk om noe vi kanskje får se om flere år. Men videoen er verdt litt sikkel, for det er et skikkelig lekkert konsept Aatma viser fram.

Studioet har tidligere tippet hvordan iPhone 5 vil se ut og konseptvideoen kan kanskje være noe for iPad 5 når den tid kommer.

Ifølge TechCrunch er det meste av det som vises fram i videoen mulig å gjøre med den teknologien vi har allerede i dag.

Holografisk drøm Som du ser i videoen over har brettet en skjerm som dekker hele fronten. Heller ikke det utrolig lekre samspillet mellom de to paddene i konseptvideoen skal være helt umulig å få til med dagens teknologi.

Men det kanskje mest imponerende i videoen - sekvensen der man spiller amerikansk fotball og styrer ved å trykke på holografiske kontroller ved siden av paddene - skal være vanskeligere å få til.

Det er imidlertid bare en ting som er helt sikkert: Teknologien er i stadig utvikling.

Så kanskje er det slik barna av framtida vil spille så vel fotball som GTA og andre utdannende spill.