TOYOTA CONCEPT-I: Dette er fremtiden. Verken mer eller mindre, ifølge Toyota. En av bilens fordeler skal være dens kunstige intelligens, og dens evner til selv å lære. Bilen skal vite hva du ønsker, nesten før du vet det selv. Bilen skal være mindre maskin, men mer en venn, forteller Toyota. Nå har også Toyota valgt å putte en «i» i navnet, en bokstav det ser ut til at vi ikke kommer utenom i fremtida. Designet tror vi er mer for å overraske enn for å glede. Dessuten, hvorfor har Toyota fortsatt et ratt i en så smart bil? Skal ikke disse være selvkjørende? Jo da, begge deler, får vi vite. Foto: NEWSPRESS
TOYOTA CONCEPT-I: Dette er fremtiden. Verken mer eller mindre, ifølge Toyota. En av bilens fordeler skal være dens kunstige intelligens, og dens evner til selv å lære. Bilen skal vite hva du ønsker, nesten før du vet det selv. Bilen skal være mindre maskin, men mer en venn, forteller Toyota. Nå har også Toyota valgt å putte en «i» i navnet, en bokstav det ser ut til at vi ikke kommer utenom i fremtida. Designet tror vi er mer for å overraske enn for å glede. Dessuten, hvorfor har Toyota fortsatt et ratt i en så smart bil? Skal ikke disse være selvkjørende? Jo da, begge deler, får vi vite. Foto: NEWSPRESSVis mer

TOKYO MOTOR SHOW

Se hva framtida bringer av spennende bilnyheter

Japans viktigste bilmesse er i gang. Hjemmeaktørene slår dermed på stortromma, og her er det de ønsker å vise fram.

Det er bilmessa i Tokyo og Shanghai som viser seg å være de viktigste i Asia. Også i Sør-Korea har de prøvd å få til ei stor messe, men den har til nå hatt liten innflytelse for det europeiske markedet.

Årets messe er den 45. i rekka, og arrangeres av de japanske bilprodusentenes organisasjon. Siden 2005 har messa blitt arrangert annen hvert år, i likhet med de europeiske bilmessene i Frankfurt og Paris.

I den seinere tid har messa i Shanghai slått seg opp til å bli større og viktigere, og er nå en direkte konkurrent til Tokyo Motor Show. I år ble også messa i Shanghai arrangert rett i forkant av bilmessa i Tokyo. Det forhindret ikke japanerne å slå på stortromma med mange nyheter. Her er noen av dem.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr for måned. 0,03 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr for uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr for kvartal. 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

Spesialtilbud*

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 180 kr for 6 måneder. 1 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (449kr/6måneder).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.