Julestemning i cockpit

Se hva testpilotene tegnet på himmelen over Tyskland

Fikk til og med montert kuler på treet.

Se hva testpilotene tegnet på himmelen over Tyskland
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Er du testpilot, så er du testpilot - og er ikke nødvendigvis avhengig av å fly fra A til B på oppsatt rutetid.

Det demonstrerte to tyske flygere til fulle da de onsdag ettermiddag skulle testfly en Airbus A380-maskin over Tyskland, melder news.com.

Kjempeflyet, som har to fulle passasjerdekk og gjerne kalles «super-jumbo» tok av fra Hamburg rett etter lunsj og fløy over hele Tyskland og helt opp til nordspissen av Danmark.

Men de fløy overhodet ikke i hytt og pine. Om ruta var planlagt på forhånd eller ble til underveis, vites ikke, men radar-avtrykket etter turen - som du kan se på Flightradar24, viser at det må ha vært en viss grad av julestemning i cockpit.

Etter en tur på fem og en halv time var hele Tyskland, og deler av Danmark, dekket av et digert - men dog kun synlig på radar - juletre med en enorm topp, faktisk så stor at den strekker seg over hele Danmark fra sør til nord.

Noen piruetter her og der sørget for at juletreet også ble pyntet med julekuler.

Det understrekes at testen i seg selv var seriøs nok og at denne turen ikke bare ble utført for moro skyld. P

Penis over Bodø

Det er langt fra første gangen at piloter har lekt seg med å lage diverse mønstre ut av flyturene sine.

Men juletreet over Tyskland er i alle fall adskillig mer sobert enn de «vanligste» motivene for slike stunt - nemlig mannlige kjønnsorganer. Det gjorde blant annet pilotene i et fly over Bodø for ei tid siden. Det kan du lese mer om i saken under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer