Se hvilken navi-app som er best

Vi har testet.

GPS TIL BILEN TESTET: Dyrest er ikke best. Sjekk hvilken du bør laste ned.  FOTO: Produsent
GPS TIL BILEN TESTET: Dyrest er ikke best. Sjekk hvilken du bør laste ned. FOTO: ProdusentVis mer

Tidligere i høst presenterte vi en stor test av navigasjonsapplikasjoner for Iphone. Deretter satte vi Nokias egen Ovi Kart-løsning opp mot Iphone-versjonene.

Nå følger vi opp med tilsvarende tjenester levert på Android Market i stedet for på Appstore.

Slik testet vi navi-appene Testen er utført med en HTC Desire HD, og testruta har vært den samme som for Iphone-testen (Gullhaugveien 1 i Nydalen, Fornebu i Bærum, Klingenberg kino i Oslo, gjennom Oslo sentrum og opp til Nydalen igjen. Drøye tre mil med motorvei, småveier, rundkjøringer, tunneler, bytrafikk, fotobokser etc.).

Hovedfokuset er som før på selve navigeringen. Mer eller mindre alle navi-apper har i dag mer eller mindre fikse og nyttige tilleggsfunksjoner, men det å navigere raskt, ryddig og riktig er og blir primæroppgaven.

Det kommer test av Wisepilot Vi hadde i utgangspunktet plukket ut fem navi-apper fra Android, men Wisepilot må vi komme tilbake til på grunn av tekniske problemer med programvaren.

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Stifinneren For cirka 80 kroner har du den navigasjonen du trenger. I Norden. Karakter: 5/6 Produsent: NDrive Pris: 80 Fantastisk grafikk Lenge trodde vi at Aura skulle ta en overlegen testseier. Men så snublet navi-appen. Karakter: 5/6 Produsent: Sygic Pris: 160 God - men dyr Navigon er en svært bra navigasjonsapp, men den koster flesk, og klarer ikke helt å leve opp til prisen. Karakter: 4/6 Produsent: Navigon Pris: 709 Enkel og billig For deg som vil ha en brukbar navi-app nesten gratis, kan NavDroyd være et alternativ. Karakter: 3/6 Produsent: OneStep Ahead Pris: 40