Se opp for paracetamol-tabben

Fordoblet på åtte år.

STERK ØKNING: Gifinformasjonen har opplevd en dobling i antall henvendelser vedrørene mulig forgiftning etter bruk av legemiddelet paracetamol de siste årene. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
STERK ØKNING: Gifinformasjonen har opplevd en dobling i antall henvendelser vedrørene mulig forgiftning etter bruk av legemiddelet paracetamol de siste årene. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paracetamol ble frisluppet for salg i dagligvare og kiosk 1. november 2003. Siden da har det vært en jevn økning i antall henvendelser til Giftinformasjon med spørsmål om mulig forgiftning av paracetamol.

I 2013 registrert Giftinformasjonen 1438 henvendelser vedrørende inntak av paracetamol.

Fordobling

- Paracetamol kommer høyt opp på statistikken over antall henvendelser til oss. Men paracetamol er, brukt riktig, et trygt og godt legemiddel.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer