<strong>STERK ØKNING:</strong> Gifinformasjonen har opplevd en dobling i antall henvendelser vedrørene mulig forgiftning etter bruk av legemiddelet paracetamol de siste årene. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
STERK ØKNING: Gifinformasjonen har opplevd en dobling i antall henvendelser vedrørene mulig forgiftning etter bruk av legemiddelet paracetamol de siste årene. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

Se opp for paracetamol-tabben

Fordoblet på åtte år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paracetamol ble frisluppet for salg i dagligvare og kiosk 1. november 2003. Siden da har det vært en jevn økning i antall henvendelser til Giftinformasjon med spørsmål om mulig forgiftning av paracetamol.

I 2013 registrert Giftinformasjonen 1438 henvendelser vedrørende inntak av paracetamol.

Fordobling

- Paracetamol kommer høyt opp på statistikken over antall henvendelser til oss. Men paracetamol er, brukt riktig, et trygt og godt legemiddel.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer